Update situatie wegvervoer Nederland

Terug naar overzicht
Update situatie wegvervoer Nederland

In vervolg op ons bericht van 10 mei jl. willen wij nogmaals de totaal overspannen wegvervoer markt in Nederland en in Europa zowel voor stukgoed als ook voor containers onder de aandacht brengen. Wij zien namelijk op dit moment geen verbetering. De capaciteit blijft een enorm uitdaging. Het is vanwege de extreme krapte ook niet meer haalbaar venstertijden te hanteren of specifieke verzoeken in behandeling tenemen.

In Europa is het in de volle breedte, in alle branches van transport enorm druk. Bij alle transportondernemingen leidt dit tot een enorm capaciteitsgebrek. De reden dat dit ontstaan is heeft verschillende oorzaken; gebrek aan chauffeurs, gebrek aan transportmateriaal door schaarste aan grondstoffen en een enorm aanbod aan zendingen vanaf het voorjaar.


Wij vragen u nogmaals rekening te houden met vertragingen en derhalve langere looptijden, afhankelijk van het soort vervoer en de bestemming kan het 1 tot 3 dagen langer duren dan u gewend bent. Uiteraard stellen wij zoals altijd alles in het werk om de overlast voor onze klanten tot een minimum te beperken, wij adviseren u echter hier rekening mee te houden in uw planning.

Terug naar overzicht
+31 (0)88 3190430
info@intervracht.nl