Update Coronavirus maatregelen

Terug naar overzicht
Update Coronavirus maatregelen

Wij houden als Intercontinentale expediteur vanaf de uitbraak van het nieuwe coronavirus (COVID-19) in China ons dagelijks op de hoogte van de ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij druk bezig met het oplossen van de logistieke uitdagingen die dit virus met zich meebrengt. Helaas heeft het virus zich inmiddels uitgebreid tot een pandemie en wij zien dat dit wereldwijd tot maatregelen vanuit overheden leidt en daardoor een extra druk op de logistieke sector.

Klanten
De goederen die u ontvangt zijn veilig voor u. Vanuit het RIVM is onderstaand bericht hierover geplaatst:
Met onze vervoerders die voor ons de transporten uitvoeren en daarmee contact met uw medewerkers (kunnen) hebben, is afgestemd dat zij zich ook aan de RIVM-voorschriften houden.

Personeel Intervracht
Intern volgen wij de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM, zoals bijvoorbeeld het beperken van reizen en extern bezoek ontvangen.
Wij hebben een noodscenario waarin bijvoorbeeld thuiswerken wordt gefaciliteerd zodat de continuïteit van voldoende personeel gewaarborgd blijft. Daarnaast hebben wij op kantoor extra hygiënemaatregelen getroffen (desinfectans geplaatst, papieren handdoekjes, extra schoonmaak contact plekken, scherm t.b.v. truckersloket etc.) om verspreiding te helpen voorkomen en de gezondheid van ons personeel te waarborgen.

Terug naar overzicht
+31 (0)88 3190430
info@intervracht.nl