Tour ALS

Terug naar overzicht
Tour ALS

Ik ben Johan Bodde, Teamleider CFS bij Intervracht Nederland BV verbonden aan dit bedrijf sinds 2001.

Op 11 juni 2020, zal ik samen met een grote groep van vrienden, familie en zakelijke relaties de Tour du ALS gaan rijden.
De kale berg moet beklommen worden, voor de niet ingewijde in de wielersport dit is de bijnaam van de Mont Ventoux. Een beklimming van 21 kilometer lang met een gemiddeld stijgingspercentage van 7,6% en met de top op 1900 meter maken de deelnemers dan ook een slordige 1600 hoogtemeters.

Dit alles om geld in te zamelen voor het goede doel. ALS is een spierziekte welke de dood tot gevolg zal hebben. Al meer dan een eeuw is deze genadeloze ziekte bekend, of beter gezegd een naam gegeven en gemiddeld zijn er zo’n 1500 patiënten per jaar. In dit filmpje ziet u hier meer uitleg over;

https://www.youtube.com/watch?v=UJ1zurz9Z84

De financiële nood is hoog, en onderzoek naar oorzaken van ALS worden vooral gefinancierd met geld dat via inzamelingsacties en vergelijkbare manieren bij de stichting uit komt.

Op mijn deelname pagina staat mijn verhaal en hoe ik er toegekomen ben om net als in 2014 weer mee te gaan doen.

Daar vindt u tevens de mogelijkheid om ons een financieel hart onder de riem te steken. Wilt u evt. een zakelijke bijdrage doen, en daarvoor een prestatie terug in de vorm van bv. reclame op shirts en of online. Neemt u dan contact met mij via j.bodde7@chello.nl zodat ik u een voorstel kan sturen.

https://www.tourduals.nl/actie/johan-bodde

Bij deze wil ik u bedanken voor uw tijd om dit door te nemen en eventuele donatie, ook wil ik Intervracht Nederland BV. bedanken voor het ter beschikking stellen van ruimte op de website.

Een hartelijke groet,

Johan Bodde

Terug naar overzicht
+31 (0)88 3190430
info@intervracht.nl