Overspannen marktsituatie luchtvracht Noord Amerika

Terug naar overzicht
Overspannen marktsituatie luchtvracht Noord Amerika

Zoals reeds in onze laatste nieuwsbrief vermeld; is de situatie op de USA West- & Eastbound tradelane behoorlijk oververhit aan het raken. Met name voor zgn. "main-deck" lading zijn momenteel wachttijden van 2 weken of meer normaal terwijl anderzijds ook de kg prijs vanwege de krapte blijft stijgen.

Helaas zien we deze situatie nu ook langzamerhand ontstaan op de markt voor reguliere "lower-deck" lading. Hierdoor kan het zijn dat uw lading langer onderweg is dan u normaal van ons gewend bent. Gelukkig beschikken wij nog wel over onze vaste weekend allocatie van en naar Chicago maar ook hier begint het momenteel enigszins te wringen.

De verwachting is dat deze situatie zeker aan zal houden tot eind van het jaar. Hoewel wij ons natuurlijk realiseren dat u van onze diensten gebruik maakt vanwege onze betrouwbaarheid en service vinden wij het ook onderdeel van onze service u hier tijdig over te informeren en te laten weten dat wij onze uiterste best blijven doen uw zendingen te vervoeren op de wijze die u van ons gewend bent maar dat ook wij afhankelijk zijn van de beschikbare capaciteiten.

Uiteraard kunt u ervan overtuigd zijn dat wij alles in het werk stellen, in samenwerking met onze partners, de juiste ruimte tegen het best mogelijk tarief voor onze klanten vinden. U helpt ons door ons zo vroeg mogelijk te laten weten welke boekingen wij mogen verwachten.

Als mogelijk alternatief bieden wij u onze zeevracht mogelijkheden, met onze "FAST OCEAN" service zijn looptijden van 14-16 dagen huis-huis naar Noord Amerika mogelijk.

Terug naar overzicht
+31 (0)88 3190430
info@intervracht.nl