Overname Rotra LLC in Chicago door Delmar International

Terug naar overzicht
Overname Rotra LLC in Chicago door Delmar International

Positieve ontwikkeling voor Intervracht Nederland BV

Overname Rotra LLC in Chicago door Delmar International

Intervracht Nederland BV is in 1999 opgericht door een joint venture tussen Rotra LLC in Chicago en Interfracht Duitsland. Directeur-aandeelhouder van Intervracht Nederland BV Jörg Töpfer: “De huidige directeuren/eigenaren van Rotra LLC in Chicago waren al enige tijd op zoek naar opvolging om de continuïteit van de onderneming te waarborgen. Dit heeft geresulteerd in een verkoop per 1 maart 2020 aan Delmar International. De zee groupage en luchtvracht consolidatie diensten tussen Chicago en Nederland zijn de basis en een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering in Zevenaar.”

“Voor ons bedrijf, onze klanten en businesspartners verandert er niets en blijven alle afspraken zoals ze zijn. De overname van onze partner Rotra in Chicago is een positieve ontwikkeling omdat hiermee de continuïteit van onze activiteiten in Noord-Amerika verzekerd is en we tegelijkertijd toegang krijgen tot de resources van een logistieke wereldspeler van formaat.“

Delmar International (www.delmarcargo.com) is een Canadese logistieke dienstverlener en expediteur/customs broker met meer dan 1500 medewerkers en een sterk netwerk in Noord- en Zuid-Amerika maar ook in China, Zuid Oost-Azië en India.

Terug naar overzicht
+31 (0)88 3190430
info@intervracht.nl