Nieuwe huisvesting Intervracht op Businesspark Zevenaar

Terug naar overzicht
Nieuwe huisvesting Intervracht op Businesspark Zevenaar

Nieuwe huisvesting Intervracht op Businesspark 7Poort in Zevenaar

Intervracht Nederland B.V. gaat haar onderneming uitbreiden. Hierbij worden de vestigingen Didam en Zevenaar samengevoegd in een nieuw bedrijfspand op BusinessPark 7Poort in Zevenaar. Op vrijdag 31 maart is de koopovereenkomst ondertekend door een investeerder en burgemeester Jeroen Staatsen namens de gemeente Zevenaar. Het betreft een kavel van 6.143 m² aan de Stationspoort. Het voornemen is om de nieuwe huisvesting uiterlijk begin 2018 op te leveren.

Een jarenlange relatie van Intervracht treedt op als investeerder waardoor de nieuwe huisvesting mede mogelijk is. Het logistiek centrum van circa 2.500 m² wordt op een prominente locatie bij de entree van BusinessPark 7Poort gerealiseerd. Een belangrijke overweging voor de keuze voor BusinessPark 7Poort was met name de strategische ligging tussen Rotterdam, Amsterdam en het Duitse achterland. Buiten dat speelde ook de representatieve uitstraling van BusinessPark 7Poort een rol in de keuze.

Intervracht is een intercontinentaal expediteur en logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in lucht- en zeetransport. Vanuit de Zevenaarse vestiging biedt Intervracht complete logistieke diensten aan, import en export van zee- en luchtvracht en douaneformaliteiten voor met name intercontinentale zendingen. Ook opslag, distributie en in het verlengde van deze diensten vervoering door heel Europa behoren tot het dienstenpakket van de onderneming. Intervracht is onderdeel van de ICOS groep met vestigingen in Duitsland, Polen, Roemenië, Zweden, Japan en de Verenigde Staten. Daarnaast werkt de groep nauw samen met strategische partners over de hele wereld.

Terug naar overzicht
+31 (0)88 3190430
info@intervracht.nl