Erkend Luchtvrachtagent - audit KMAR

Terug naar overzicht
Erkend Luchtvrachtagent - audit KMAR

Erkend luchtvrachtagent

Erkend luchtvracht agent word je niet zomaar, daarvoor worden wij door de Koninklijke Marechaussee jaarlijks gecontroleerd, (de zogenaamde Security Audit) en hebben al onze medewerkers het certificaat 'medewerker luchtvracht training'.

Veiligheid en snelheid

Terecht natuurlijk! Het veiligheidsbeleid wordt steeds strenger en ook in de luchtvracht wordt hier steeds bewuster mee om gegaan. Het risico hier is, dat als u een luchtvrachtzending wilt versturen, of dit nu een hele pallet of een pakket is, al die veiligheidsmaatregelen vertraging kunnen oplopen.

Omdat wij als Expediteur ook erkend luchtvrachtagent zijn blijft uw luchtvracht export zending veilig gedurende transport, extra veiligheidsonderzoeken onderweg zijn dus niet nodig, zodat zendingen snel op de plaats van bestemming geleverd kunnen worden.

Procedures

Wij zijn bekend met alle beveiligingsprocedures en hebben bij Intervracht alle maatregelen die wij moeten nemen prima op orde. De door de Koninklijke Marechaussee recent uitgevoerde audit is dan ook met succes afgerond, zodat de veiligheid gewaarborgd is. Wij helpen u graag met vragen die u heeft over Luchtvracht, bel gerust voor meer info naar 088-31 90 430.

Voor u als verzender van luchtvracht is de zending in goede handen en kunnen wij u, doordat wij de erkende status hebben, snel en efficiënt helpen!

Terug naar overzicht
+31 (0)88 3190430
info@intervracht.nl