Zee

Zee vracht

Zee

Zeevracht is de meest gebruikte transportmethode in het intercontinentale vervoer van goederen. Grote hoeveelheden vracht kunnen relatief goedkoop worden vervoerd in vergelijking met bijvoorbeeld luchtvracht. Omdat de afhandeling van zeevracht om specialistische kennis vraagt, is het aan te raden een logistiek dienstverlener of expediteur in de arm te nemen.

Intervracht handelt zowel uw export- als importzendingen (FCL en LCL) wereldwijd met de grootste zorg af. Het gehele traject wordt uit handen genomen: transport van deur tot deur, documentatie, douanezaken en andere aanverwante werkzaamheden. Door wereldwijde kantoren binnen de ICOS group en een uitgebreid agentennetwerk kan Intervracht gezien worden als uw lokale partner met de mogelijkheden van een grote speler. Wij hebben rechtstreeks contact met meerdere rederijen en zorgen ervoor dat uw wensen op de meest effectieve- en efficiënte wijze worden vervuld. Naast wereldwijde FCL diensten bieden wij diverse LCL groepagediensten in eigen beheer aan met gegarandeerde wekelijkse afvaarten.

Lees meer over:

Heeft u vragen over uw Zeevracht? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Download hier onze flyer zeevracht

Wat doet een intercontinentaal expediteur? De kans is groot dat u weet wat een intercontinentaal expediteur is en waar ze zich in grote lijnen mee bezig houden. Maar wat doen ze nou precies en wat is hun toegevoegde waarde? Waarom zou u uw... Lees verder Wat doet een intercontinentaal expediteur?
Wat is een douane-expediteur Wat doet een douane-expediteur en wat betekent dit voor u... Lees verder Wat is een douane-expediteur
+31 (0)88 3190430
info@intervracht.nl