Project

Project Logistiek

Project

Heeft u extreem zware goederen die u wilt vervoeren? Of heeft u een buitenmaatse zending? Onze deskundige specialisten organiseren uw project logistiek van deur tot deur. Hierbij wordt ook de aanvraag van de nodige vergunningen en de douane-afhandeling georganiseerd. Dit geldt voor zowel luchtvracht, zeevracht als wegtransport. In-house RO/RO-, break-bulk- en heavy lift specialisten denken met u mee om de meest efficiënte en effectieve wijze van transport te bepalen. In samenwerking met partners in het land van bestemming, helpt Intervracht u om het transport te organiseren en in goede banen te leiden. Wilt u een beter inzicht krijgen in hoe Intervracht precies omspringt met project logistiek? Bekijk dan de onderstaande cases.

Cases:

  • Levering in downtown Manhattan, NY;
  • Last minute luchtvracht zending naar Pennsylvania

Download hier onze flyer project logistiek

Heeft u vragen over uw project Logistiek? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Bekijk alle projecten

Wat doet een intercontinentaal expediteur? De kans is groot dat u weet wat een intercontinentaal expediteur is en waar ze zich in grote lijnen mee bezig houden. Maar wat doen ze nou precies en wat is hun toegevoegde waarde? Waarom zou u uw... Lees verder Wat doet een intercontinentaal expediteur?
Export naar de Verenigde Staten Exporteren naar de Verenigde Staten? Waar moet u allemaal rekening mee houden... Lees verder Export naar de Verenigde Staten
+31 (0)88 3190430
info@intervracht.nl