Lucht

Lucht vracht

Lucht

Of het nou stukgoederen zijn, pallets, bevroren of gekoeld, zwaar of veel volume heeft, luchtvracht is de snelste manier om vracht intercontinentaal te vervoeren. Dankzij contracten met meerdere luchtvaartmaatschappijen en een toegewijd agentennetwerk zorgen wij ervoor dat al uw luchtvracht op de juiste bestemming en binnen de afgesproken tijd wordt afgeleverd. Zowel import als export, structurele als incidentele luchtvracht handelen we graag voor u af. Onafhankelijk van de leveringsconditie / incoterm kan Intervracht de luchtvracht voor u en uw klant faciliteren. Intervracht is een top 100 IATA agent, FENEX member en is C-TPAT en AEO gecertificeerd.

Lees meer over:

Heeft u vragen over uw Luchtvracht? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Download hier onze flyer luchtvracht

Wat doet een intercontinentaal expediteur? De kans is groot dat u weet wat een intercontinentaal expediteur is en waar ze zich in grote lijnen mee bezig houden. Maar wat doen ze nou precies en wat is hun toegevoegde waarde? Waarom zou u uw... Lees verder Wat doet een intercontinentaal expediteur?
Wat is een douane-expediteur Wat doet een douane-expediteur en wat betekent dit voor u... Lees verder Wat is een douane-expediteur
+31 (0)88 3190430
info@intervracht.nl